illo Evenimente

Transformăm în realitate evenimentul vostru de vis!

Pentru a oferi un aspect extrem de plăcut locației evenimentului, vă oferim decoruri de baloane extrem de inedite și spectaculoase.

Acestea conferă o atmosferă de poveste, transformând locația într-una plină de farmec și sentiment ludic. Decorul este personificat cu numele cuplului, sărbătoritului/sărbătoritei, sau al companiei sau evenimentului din care faceți parte.

Aceste decoruri de baloane sunt alcătuite atât din arcade sub diverse forme, cât și din suporți spectaculoși pe care se construiește un decor aproape arhitectural. O adevărată artă! În plus, fiecare decor creat de echipa noastră vine împreună cu turnuri personalizate în culorile evenimentului, de ghirlande care conferă spațialitate și completează decorul, de copăcei din baloane și de o varietate imensă de forme care fac ca decorul să pară desprins din file de poveste.

Fotografii din evenimente

Pășește alături de noi prin scorbura iepurelui în Țara Minunilor

Arcade

Ziua lui Iustin

Decor evenimente Constanta

Ghirlande

Ziua lui luca

Ghirlande

Ziua lui marisol

Decor evenimente Constanta

Decor locație

ZIUA LUI MARISOL

Cum le realizăm?

Înainte ca invitații voștri să pășească într-o altă lume
Mâini dibace
Materiale de calitate
Foarte multă experiență

Toate decorurile se îmbină și se armonizează perfect cu spațiile special concepute evenimentului: candy bar / fruit bar / cigar bar, masa de onoare, intrarea în locație, ringul de dans, etc.

Sperăm că vă place conceptul nostru de decor pentru evenimentul vostru plin de emoție și de atmosferă de sărbătoare. Dacă sunteți interesați de alte servicii marca “illo Evenimente”, puteți vizita secțiunile “Scenotehnică de Concert” și “Divertisment de Calitate“. Pentru a vedea mai multe fotografii din cadrul evenimentelor, vă așteptăm pe pagina de Facebook “illo Evenimente”.

Transformăm în realitate evenimentul vostru de vis!

illo Evenimente