illo Evenimente

Transformăm în realitate evenimentul vostru de vis!

Divertismenul reprezintă cireașa de pe tort a oricărui eveniment de succes. Formații de muzică, trupe de dans, interpreți și artiști, aceștia ridică standardul de calitate al evenimentului și îl transformă într-unul excepțional!

Imaginează-ți că ajungi într-o locație superbă și ești întâmpinată sau întâmpinat de doi artiști pe picioroange care îți urează bun venit în locația festivă și îți dăruiesc un trandafir alb, superb, de la înălțime.

Seara continuă, iar la masă, un iluzionist desăvârșit face să apară sub privirea ta curioasă, pe rând, o eșarfă roșie și un trandafir roșu. Desigur totul este o iluzie, iar trandafirul și eșarfa dispar din senin într-o ploaie de confetti de culoare roșie. Acesta vă rostește numele și vă urează distracție plăcută în continuare.

Distracția începe să se încingă pe ringul de dans, unde trupa de cover-uri cântă pe un ritm dinamic piesele tale favorite, iar tu nu te poți abține decât să îți iei partenerul sau partenera și să ieșiți la dans!

Fotografii din evenimente

Pășește alături de noi prin scorbura iepurelui în Țara Minunilor
Spectacol magie botez

Magician

Botez

Moment incredibil la botez

Iluzionist

Nuntă

Instrumentist

banchet

Performer

eveniment copii

Cu ce vă încântăm?

Pentru ca toți invitații să fie uimiți de cine ați avut la eveniment
Magicieni și Iluzioniști
Instrumentiști Live
Artiști și Performeri

Artiștii aduc viață evenimentului prin diferitele forme de divertisment artistice pe care le practică și îți fac imaginația să fie introdusă într-o lume de basm!

Sperăm că vă plac momentele artistice oferite de compania noastră pentru evenimentul vostru plin de distracție și sentiment ludic. Dacă sunteți interesați de alte servicii marca “illo Evenimente”, puteți vizita secțiunile “Decoruri de Poveste” și “Scenotehnică de Concert“. Pentru a vedea mai multe fotografii din cadrul evenimentelor, vă așteptăm pe pagina de Facebook “illo Evenimente”.

Transformăm în realitate evenimentul vostru de vis!

illo Evenimente