Divertisment petrecere copii

Divertisment petrecere copii

Din categoria “divertisment petrecere copii” va prezenta un concept nou pe piata evenimentelor din Constanta. Cititi mai departe pentru mai multe detalii.

Este extrem de important ca persoana care urmeaza sa anime petrecerea copilului dumneavoastra sa fie extrem de profesionista, de energica, cu o personalitate extroverta si cu spirit de distractie. Astfel copiii se vor simti cu siguranta bine si se vor amuza teribil la jocurile si activitatile organizate. De aceea avem in echipa cei mai profesionisti animatori, care creaza evenimente inedite de fiecare data cand sunt chemati.

Preferam sa inventam personaje proprii marca illo Events si nu sa copiem personaje create in uimitoarele lumi Disney, Marvel sau din diferite desene animate sau filme. Speram ca in viitor aceste personaje sa prinda si mai multa amploare in lumea divertismentului de calitate pentru copii din Romania.

De aceea in anul 2020 va propunem conceptul de: Magi-Zână.

Magi-Zana combina jocurile de animatie, cu dansurile interactive, presarate cu cateva numere de magie.

Jocurile de animatie sunt alese din cele mai potrivite pentru fiecare categorie de varsta careia petrecerea ii este adresata, punand pe rand fiecare copil in centrul atentiei, in special sarbatoritul/sarbatorita. Dansurile sparg gheata si aduc o nota de buna dispozitie si distractie, activand energia neincetata a copiilor, iar numerele de magie creaza misterul si ii uimesc pe cei mici de fiecare data prin ingeniozitatea lor.

Costumul este unul special, combinand conceptul de clownita, cu cel de zana. Clownita este reprezentata prin alternanta culorilor vii, cu palaria jucausa si rozeta din dreptul bustierei, iar zana prin tutu-ul grandios de culoare roz si de bagheta magica.

Nu este categoric un program tipic de animatie, deoarece nu respecta jocurile clasice prezentate la ceilalti animatori. Toate jocurile au ca si specific magia, lumea fantastica a basmelor si a imposibilului devenit realitate. Deasemenea, nu este nici un program complet de magie, fiindca nu respecta “sablonul” strict de spectacol, deoarece copiii sunt participanti in fiecare activitate.

In continuare va prezentam cateva fotografii din cadrul evenimentelor la care Magi-Zana a fost invitata:

Speram ca sunteti incantati de conceptul nostru in materie de divertisment petrecere copii. Daca sunteti interesati de alte servicii marca “illo Events & Entertainment”, puteti vizita sectiunea Serviciile noastre. Pentru a vedea fotografii din cadrul evenimentelor noastre, va asteptam pe pagina de Facebook illo Events.

Pentru absolut orice intrebare legata de momentul de Magi-Zana sau pentru rezervari, puteti suna la numarul de telefon: 0764 424 836.