Fum greu si baloane de sapun

Fum greu si baloane de sapun

Daca doriti sa dansati printre nori si baloane de sapun, atunci inchirierea de fum greu si baloane de sapun este alegerea ideala. Daca vreti ca primul vostru dans oficial în materie de soț și soție să fie cât mai spectaculos! Daca aveti dorinta sa aduceti un plus de spectacol in cadrul incredibilului moment de deschidere al nuntii voastre.

Fumul greu crează o atmosferă de basm, plasând momentul dansului vostru într-o poveste feerica cu prinți și prințese. Dansați printr-o perdea de fum greu, ca printre nori adevărați.

Durata momentului incepe de la 2 minute si poate dura pana la 10 minute, in functie de durata dansului vostru. Noi suntem la dispozitia voastra pentru ca efectul de nori sa iasa absolut perfect si sa va surprinda atat invitatii, cat si pe voi.

Echipamentul nostru utilizeaza tehnologie nemteasca de ultima generatie si este folosit pe marile scene de concert din lume. Are puterea totala de 3000 de watti, sarcina maxina admisa pentru prizele normale. Necesita doar 10 minute pentru a ajunge la capacitate maxima pentru a umple cu usurinta un ring de dans de orice dimensiune.

Deasemenea, echipamentul nostru nu functioneaza pe baza de gheata carbonica! Functioneaza cu lichid special conceput pentru masinile de fum din industria concertelor, care trece printr-o serie de procese de racire pentru a-i creste volumul si gradul de aderenta la sol.

Tehnologia a fost cu succes implementata in intreaga lume in ultimii 3 ani de zile, reducand considerabil pretul consumabilelor (gheata carbonica). Acest lucru ne ajuta sa mentinem costul redus pentru efectul de fum greu, facandu-l cat mai accesibil viitorilor miri.

La efectul de fum greu adaugam si ploaia cu baloane de sapun. Aceasta incepe in primele 20 de secunde de cand mirii intra pe ringul de dans si ii plaseaza pe acestia intr-o adevarata poveste.

Echipametul folosit de noi utilizeaza 2 ventilatoare de mare putere si o solutie concentrata speciala, care creaza sute de baloane de sapun pe minut, umpland astfel ringul de dans. Datorita puterii mari, bulele de sapun plutesc pana la o inaltime de 5 m, imprastiinduse pretutuindeni pe ringul de dans.

Datorita efectului de fum greu si baloane de sapun, fotografiile surprinse in momentul dansului vostru vor fii extrem de inedite si unice, parca desprinse din file de poveste.

Efectul de fum greu, de baloane de sapun, sau pachetul cuprins din cele 2 efecte, vin insotite de catre un tehnician de scena, cu instruirea si pregatirea necesara pentru ca efectul sa se desfasoare in conditii optime si sa arate perfect.

Petru alte servicii oferite de catre echipa illo Events & Entertainment, va invitam sa vizitati ofertele cu DECOR sau DIVERTISMENT pentru evenimentul vostru. Pentru ultimele noutati, ne puteti gasi pe pagina de Facebook.

Pentru orice fel de intrebare legata de efectele de fum greu si baloane de sapun, sau pentru rezervari, sunati fara ezitare la numarul 0764 424 36 (Ciprian – Manager illo).

This Post Has 2 Comments

Comments are closed.