Moment artistic pentru Botez

Moment artistic pentru Botez

Ca și moment artistic pentru botezul copilului dumneavoastră, recomandarea noastră este spectacolul de magie și iluzionism, prezentat de către Magicianul Ciprian. Un show incendiar de scenă, conținand iluzii spectaculoase, urmat de un spectacol la mese cu iluzii pline de interactivitate, amuzament de calitate și voie bună.

Momentul de scenă este prezentat de către Magicianul Ciprian și asistenta sa și are durata de 30 de minute. Conține 7 rutine de iluzionism surprizăntoare: dispariția sacoului tăticului, măsuța zburătoare alături de efectul de baloane de săpun, ploaia cu inimioare deasupra familiei, sticlele care se înmulțesc, apariția buchetelor de flori și multe alte surprize.

Este un show care va uimi cu siguranță toți invitații și îi vor face să aprecieze ca părinții au ales un moment mai deosebit pentru botezul copilului lor. Botezul nu este doar despre mâncare și formație și ca orice eveniment special din viața oamenilor, trebuie adăugat puțin “sclipici”, sub forma unui spectacol inedit. Un moment plin de farmec și de magie! Asa cum sarea “dă gustul” întregului preparat, așa si un moment artistic deosebit adaugă puțină savoare evenimentului vostru.

Momentul de magie la mese are și el durata de 30 de minute și conține numere de magie dinamice cu sfori, eșarfe, baghete, monede și cărți de joc, pentru a bine-dispune și a face invitații să se relaxeze și să aprecieze mai mult seara. Momentul este presărat cu glume, pentru a destine atmosfera și este atât apreciat de către cei tineri, cât și de cei mai în vârstă. Capacitatea magicianului Ciprian de a se mula pe orice tip de public este uimitoare, făcând orice grup de persoane să se distreze.

Vă prezentăm câteva momente video surprinse în cadrul evenimentelor cu Magicianul Ciprian din 2019

Pentru mai multe fotografii și momente video surprinse în cadrul spectacolului de la botez a Magicianului Ciprian, vă invităm pe pagina oficiala a artistului: www.MagicianulCiprian.ro.

Pentru orice fel de întrebări sau dacă doriți să rezervați un moment artistic pentru botez, sunați fără ezitare la numărul de telefon 0764 424 836