Moment artistic pentru Nunta

Moment artistic pentru Nunta

Ca si moment artistic pentru nunta, recomandarea noastra este spectacolul de magie si iluzionism, prezentat de catre Magicianul Ciprian. Un show incendiar de scena, continand iluzii spectaculoase, urmat de un spectacol la mese cu iluzii pline de interactivitate, amuzament de calitate si voie buna.

Momentul de scena prezentat de catre Magicianul Ciprian si asistenta sa are durata de 30 de minute si contine 7 rutine de iluzionism surprizantoare, precum disparitia sacoului mirelui, masuta zburatoare impreuna cu efectul de baloane de sapun alaturi de mireasa si ploaia cu inimioare pentru cuplul proaspat casatorit.

Este un moment care va uimi cu siguranta invitatii si ii vor face sa aprecieze ca mirii au ales un moment mai deosebit pentru nunta lor. Nunta nu este doar despre mancare si formatie si ca orice eveniment special din viata voastra, putin “sclipici” trebuie adaugat. Un moment plin de farmec si de magie! Asa cum sarea in mancare “da gust” intregului preparat, asa si un moment artistic inedit “da gust” evenimentului vostru.

Momentul de magie la mese are si el durata de 30 de minute si contine numere de magie cu sfori, esarfe, baghete, monede si carti de joc, pentru a bine-dispune si a face invitatii sa se relaxeze si sa aprecieze mai mult seara. Momentul este presarat cu glume, pentru a destine atmosfera si este atat apreciat de catre cei tineri, cat si de cei mai in varsta. Capacitatea magicianului Ciprian de a se mula pe orice tip de public este uimitoare, facand orice grup de persoane sa se distreze.

Pentru si mai multe fotografii si momente video surprinse in cadrul spectacolului de la nunta a Magicianului Ciprian, va invitam si pe pagina oficiala a artistului: MagicianulCiprian.ro .

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa rezervati un moment artistic pentru nunta, sunati fara ezitare la numarul de telefon 0764 424 836