illo Evenimente

Transformăm în realitate evenimentul vostru de vis!

Pentru a valorifica evenimentul vostru și a-i oferi amploare, este necesară utilizarea mijloacelor tehnice: scenă, sunet, lumini, video-proiecție, efecte speciale.

Scena oferă delimitare vizuală. Aceasta rupe linia privirii orizontale a spectatorilor și îi face să își îndrume atenția spre un anumit punct central. Reprezintă o modalitate de a oferi importanța necesară desfășurării momentelor esențiale din cadrul evenimentului.

Sistemul de sunet amplifică atât vocea umană, cât și instrumentele și muzica necesară. Numărul de participanți, tipul de eveniment și specificul locației sunt factori care influențează calitatea sunetului. De aceea fiecare sistem este conceput special conform cerințelor fiecărui eveniment.

Lumina reprezintă lipiciul necesar tuturor elementelor scenice. Aceasta pune focusul pe momentul important, pune în valoare vorbitorul (sau vorbitorii). De asemenea poate crea un joc dinamic specific energiei de dans si distracție.

Video-proiecția reprezintă propagarea folosind un video-proiector pe un ecran extern a materialului fiecarăui client. Câteva materiale care pot fii difuzate sunt: video-uri promoționale, filmări sau live streaming.

Efectele scenice aduc elementul de WOW oricărui eveniment și prezintă spectatorilor delicii vizuale. Amintim doar câteva dintre acestea: fum greu, artificii de sol (jerbe), ploaia cu baloane de săpun, jeturi de fum verticale, jocuri piro-tehnice etc.

Fotografii din evenimente

Pășește alături de noi prin scorbura iepurelui în Țara Minunilor

Sistem de Sunet

PREZENTARE CORPORATE

Sistem de Lumini

CONCERT

Efecte Scenice

concert

Efecte Scenice

festival

Ce oferim?

Pentru ca întreaga experiență audio-vizuală să fie la cu totul alt nivel
Lumini de Scenă
Sunet Profesional
Efecte de Scenă

Sunetul, luminile și efectele scenice duc evenimentul vostru la cu totul alt nivel. Cu ajutorul sceno-tehnicii se trece de la o întâlnire organizată la un eveniment profesionist.

Sperăm că vă plac elementele de sceno-tehnică oferite de compania noastră pentru evenimentul vostru plin de dinamism și profesionalism. Dacă sunteți interesați de alte servicii marca “illo Evenimente”, puteți vizita secțiunile “Decoruri de Poveste” și “Divertisment de Calitate“. Pentru a vedea mai multe fotografii din cadrul evenimentelor, vă așteptăm pe pagina de Facebook “illo Evenimente”.

Transformăm în realitate evenimentul vostru de vis!

illo Evenimente